Bedrijfsprofiel

 

Over Ons

GRENSimmo Makelaardij & Grensbegeleiding staat voor een gekwalificeerde vastgoedonderneming die zowel op de Nederlandse als ook op de Duitse vastgoedmarkt is gespecialiseerd.

Naast de bemiddeling van onroerend goed en vastgoedmanagement in Zuid-Limburg en Noordrijn-Westfalen slaat GRENSimmo innovatieve wegen in richting van de grensoverschrijdende dienstverleningssector omdat speciaal hiervoor in de grensregio een grote behoefte bestaat.

GRENSimmo kent alle aspecten rondom het onroerend goed en legt voornamelijk oogmerk op de wensen en individuele behoeftes van de cliënten. Bovendien hecht GRENSimmo waarde aan een goede samenwerking met coöperatie-partners op de Duitse en Belgische vastgoedmarkt.

GRENSimmo beschikt over een uitgebreide en relevante kennis van de branche en werkt uitsluitend met gekwalificeerde partners op het gebied van grensoverschrijdende dienstverlening.

GRENSimmo staat voor alle vragen rondom het onderwerp aan- en verkoop, verhuur, beheer, projectontwikkeling, verhuizingen naar het buitenland en coöperatie in de grensregio voor u klaar.

„WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U HET BENT!“

Profiel

Maureen Hulsman (Onroerend Goed Specialiste EBZ/IHK)

Vanaf haar 18. levensjaar draait bij Maureen Hulsman alles om het onderwerp onroerend goed.

Na haar opleiding voor ”REAL ESTATE MANAGER” aan het “Europäische Bildungszentrum für Immobilienwirtschaft” te Bochum (EBZ) en de voormalige “Eschweiler Bergwerksverein AG” (EBV AG) met vestiging in Duitsland had ze door haar langjarige functies als leidende allrounder bij grote vastgoedondernemingen in Aken de mogelijkheid om voldoende ervaring op te doen op de gehele vastgoedsector.

2004 voltooide ze naast haar verantwoordelijke baan met succes de studie „ONROEREND GOED SPECIALISTE“ aan het EBZ en de “Industrie- und Handelskamer” (IHK) te Keulen.

Bovendien behaalde ze daar in 2003 een extra kwalificatie engels voor het beroepsprofiel „REAL ESTATE MANAGER“ en volgde regelmatig parallel de nodige trainingen bij de vastgoeddeskundigen (IVD).

Aangezien Maureen Hulsman door haar tweetalig ouderlijk huis in een ondernemersfamilie opgroeide en ondanks haar vriendelijk en open karakter als doorzetter en perfectionist bekend staat, besloot ze in 2012 haar eigen onderneming onder de naam “GRENSimmo Makelaardij & Grensbegeleiding” op te richten.

De tevredenheid van haar cliënten en haar eigen vakkennis en beroepsbekwaamheid heeft voor de in 1979 geboren onderneemster de hoogste prioriteit.

Derhalve kan men met zekerheid zeggen dat u op GRENSimmo als sterke en ondersteunende partner in uw regio kunt rekenen.